Belföld

Tolvaj kiált tolvajt!

Amikor Cseh Katalin a korrupcióellenességről beszél az bizony olyan, mint amikor a tolvaj kiált tolvajt! - hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője.

Tolvaj kiált tolvajt!
Deutsch Tamás: Amikor Cseh Katalin a korrupcióellenességről beszél, akkor tolvaj kiált tolvajt!
Fotó: MH/Európai Parlament

Cseh Katalin a múlt héten, miközben a személyét érintő súlyos csalási ügyben elrendelt nyomozásban immár a volt cége telephelyén tartottak házkutatást, korrupcióellenes parlamentközi szövetség megalapításában tüsténkedett - fogalmazott Deutsch Tamás.

Hangsúlyozta: Az a Cseh Katalin, akinek több milliárdos korrupciógyanús ügyében a NAV és Európai Csalás Elleni Hivatal is vizsgálódik.

Hozzátette: Az a Cseh Katalin, akiről kiderült, hogy egy általa vezetett cég és a Cseh család cégének üzleti köre csalárd módon összejátszva a hazai fejlesztési forrásokat és az uniós támogatásokat rendszerszintűen megcsapoló céghálózatként működött.

Cseh Katalin uniós támogatásokat érintő súlyos csalásgyanús ügyben érintett politikus - emlékeztetett a Fidesz EP-képviselője.

„Cseh Katalinnak nem bujkálnia kéne, Cseh Katalinnak le kell mondania!

Ennyi.”

Kapcsolódó írásaink

Fiktív fióktelepen a Pannónia Nyomda?

ĀNógrádsápon nyitott új fiókot a momentumos EP-képviselő, Cseh Katalin családi cége, de a bejegyzett cím a település polgármestere szerint nem is létezik