Belföld

Budai Gyula Karácsony Gergelynek: Ön jön nekem egymillió forinttal!

Karácsony Gergely egymillió forintot ajánlott fel azoknak, akik bármilyen korrupciót lelepleznek a Városházán. Budai Gyula minderre azt írta, eddig négy ingatlan, amiben feljelentést tett, és nyomozás folyik, akkor most Főpolgármester úr, Ön jön nekem egymillió forinttal.

Budai Gyula Karácsony Gergelynek: Ön jön nekem egymillió forinttal!
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH / Török Péter

Kezdje el összetörni a „malacperselyt”, mert ez sokba fog Önnek kerülni - kommentálta Budai Gyula Karácsony Gergely Facebook-oldalára. A főpolgármester egymillió forintot ajánlott fel azoknak, akik korrupciós cselekményt lelpelznek le a városházán.

A fideszes képviselő közölte, hogy ott van rögtön a Budapest Nagytétényi úti ingatlan eladás, ahol Gansperger Gyula 2 millió forint jutalékot adott Berki Zsoltnak az ingatlan megszerzése után, aztán Budapest III. kerület Bécsi úti 10,5 hektáros ingatlan mutyi, amelyet Barts Balázs intézett személyesen, majd Berki Zsolt hirtelen új autót vett magának, de ott van a két újbudai ingatlan panama, a 5 milliárdos Rimaszombati u.2-4, és a 2 milliárdos Tétényi úti ingatlan.

Itt közel 720 millió jutalék járt Kiss Ambrusnak a két ingatlan eladása után - tette hozzá.

„Főpolgármester úr, ez eddig négy ingatlan, amiben feljelentést tettem, és nyomozás folyik. Akkor most Főpolgármester úr, Ön jön nekem egymillió forinttal!! Elküldi vagy elutalja az átláthatóság jegyében!!”

Kapcsolódó írásaink