Belföld

ITM: Karácsony Gergely rossz helyre ment, jutalékot a Városházán osztanak

Karácsony Gergely rossz helyre ment, jutalékot a Városházán osztanak - reagált az Innovációs és Technológiai Minisztérium Karácsony Gergely „városvezetésére”. A kormány azonnal kifizeti a 12 milliárd forintot, amint a Főváros aláírja az agglomerációs együttműködési megállapodásokat - hívták fel a figyelmet.

ITM: Karácsony Gergely rossz helyre ment, jutalékot a Városházán osztanak
Karácsony Gergely főpolgármester
Fotó: MH / Purger Tamás

Korábban megírtuk, hogy a Városháza tervezett eladása körüli botrány nyomán kikerült legújabb hangfelvétellel kapcsolatban tesz fel súlyos kérdéseket Karácsony Gergelynek legutóbbi Facebook-bejegyzésében a Budapesti Fidesz.

A XXI. Század Intézet Kaktusz című műsorában G. Fodor Gábor politikai filozófus és Gerő András történészprofesszor beszélget havonta kétszer, félórában a kampány aktuális kérdéseiről. A legújabb adásban Karácsony Gergely politikai impotenciáját feszegették a vendégek, amely véleményük szerint a fogolyhelyzet, a hazugságspirál és a hűtlenség egyvelegéből áll össze.

A Fidelitas legfrissebb Facebook-videójában felhívja a figyelmet, hogy nem hagyják szó nélkül a Városháza eladását, Karácsony Gergely ingatlanmutyiját!

Szerdán kezdhette meg munkáját a Városháza eladásáról szóló vizsgálóbizottság, azonban a fővárosi baloldali többség előre kijelölte, milyen témákban vizsgálódhatnak, így többek között Bajnai Gordon szerepét sem firtathatják.

Egyre inkább belebonyolódik a főváros vezetésébe és a Vároháza-gate körüli ingatlanmutyikba Karácsony Gergely.

Kapcsolódó írásaink