Belföld

Jakab Péter győztesnek képzeli magát, megfenyegette szövetségeseit

Az előválasztás eredményei sajátos kábítószerként hatnak a szereplőkre. Annyira betéptek, hogy mindannyian győztesnek képzelik magukat - fogalmazott Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke a Facebook-oldalán.

Jakab Péter győztesnek képzeli magát, megfenyegette szövetségeseit
Jakab Péter mindenáron ragaszkodik saját magához Apáti István szerint
Fotó: MH/Hegedüs Róbert


Apáti szerint igaz ez az előválasztás legnagyobb vesztesére, Jakab Péterre is, aki mindenáron ragaszkodik saját magához. A túlélése érdekében mindent bevet, még fenyegetőzik is az elmúlt hónapokban az abszurd politikai szerepjátékba beleőszült és belefogyott már majdnem ex-pártelnök.

Tegnap éppen a vele egy akolban lévő szövetségeseit fenyegette meg. Finoman, burkoltan, de jól érthetően. A könnyeivel küszködve lényegében azt mondta, hogy a vidéki ellenzéki szavazókra gyakorolt mágikus jakabi hatás nélkül Gyurcsányék nem tudnak nyerni, vagyis ő nélkülözhetetlen - írja a Mi Hazánk alelnöke.

Tudjuk, hogy a provokáció az osztályharc része, nemcsak kifelé, de befelé is. Gond egy szál se, Feri bácsi majd észhez téríti. A tény azonban még tény marad: a Jobbik jobboldalon hiteltelen, baloldalon felesleges és rendszeridegen. Másként fogalmazva a politikai nemátalakító műtétbe a beteg belehalt - zárja bejegyzését Apáti István.

Kapcsolódó írásaink

Gyurcsányék nekiestek Karácsonynak

ĀA főpolgármester sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától – sietett Czeglédy Csaba Gyurcsányné védelmére, mivel szerinte Márki-Zay esetleges visszalépése Dobrev legyőzését szolgálná