Belföld

Kocsis Máté: A baloldal semmit nem változott, ezért fogjuk újra legyőzni őket

Van akit felháborít, van akiben szánalmat kelt, és van aki csak nevet rajtuk - ezzel a felütéssel tett közzé Kocsis Máté a Facebookon egy rövid videós összeállítást, amelyben baloldali politikusok különböző agresszív megnyilvánulásait gyűjtötték össze a 2006-os rendőrterrortól Bangóné patkányozásán át az utcafórumán a választót fenyegető Gyurcsányig.

Kocsis Máté: A baloldal semmit nem változott, ezért fogjuk újra legyőzni őket
A Gyurcsány vezette baloldal semmit sem változott
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Kocsis Máté bejegyzésében kiemelte: Nincs két baloldal, az egész „összefogás” egy erőszakos, fenyegetőző, szétszakító, hamis társaság.

Politikusok, akik a hatalomért mindenre képesek. Hatalomból még inkább. Mind olyanok, mint a vezérük. Amikor ők kormányoztak, tönkretették és eladósították az országot, átverték a magyarokat - emlékeztetett a Fidesz frakcióvezetője. 

Objektum doboz

„Ma újra hazudnak, provokálnak és uszítanak. Semmit sem változtak, ezért fogjuk újra legyőzni őket jövő tavasszal. Ettől félnek a legjobban, a hétszázát!” - zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Kapcsolódó írásaink

Politikai mocsárnak hívott előválasztás

ĀHamisítatlan Gyurcsány-show: pénzért és ajándék­csomagokért vásárolt szavazatok, Delaware államban bejegyzett offshore-cégtulajdonos-jelölt, a tilalom ellenére buszoztatott választók