Belföld

„Ha a baloldalon múlik, szabad az LMBTQ-propaganda útja a gyerekekhez”

A baloldali önkormányzat azt a szervezetet támogatja Józsefvárosban, amely nyíltan kimondja, hogy bevinné az óvodákba és az iskolába az LMBTQ népszerűsítését - írja szerdai közleményében a Fidesz helyi szervezete.

„Ha a baloldalon múlik, szabad az LMBTQ-propaganda útja a gyerekekhez”
Pikóék kedvezményes helyiség-bérlettel segítik a lobbitevékenységben élen járó Labrisz Leszbikus Egyesületet
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Miközben Brüsszel és a Gyurcsány Ferenc vezette magyar baloldal folyamatosan támadja a gyermekvédelmi törvényt, Pikóék még kedvezményes helyiség-bérlettel is segítik a lobbitevékenységben élen járó Labrisz Leszbikus Egyesületet. Ezzel pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a szülők tudta nélkül beszivárogjon a gyermekek életébe az LMBTQ-propaganda - mutat rá a józsefvárosi Fidesz.

„Határozott meggyőződésünk, hogy a szexuális nevelés joga kizárólag a szülőket illeti meg. Kiállunk gyermekeink védelméért és követeljük a gyurcsányista baloldaltól, hogy tartózkodjon az LMBTQ-lobbi támogatásától!” - fogalmaz közleményében a nagyobbik kormánypárt VIII. kerületi szervezete, akik szerint ez a fenti eset is bizonyítja, hogy szükség van a gyermekvédelmi törvényre és fontos, hogy ebben a kérdésben népszavazáson mondják ki a végső szót a magyar emberek.

Kapcsolódó írásaink