Belföld

Fidesz: Nem kerülhet újra hatalomra a Gyurcsány-vezette baloldal

Nem szabad megengedni, hogy újra hatalomra kerüljön a Gyurcsány Ferenc által irányított baloldal, mely kormányzását annak idején hazugságra és erőszakra építette - jelentette ki a Fidesz szóvivője, a térség országgyűlési képviselője a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció gyöngyösi aláírásgyűjtő helyszínén.

Fidesz: Nem kerülhet újra hatalomra a Gyurcsány-vezette baloldal
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Katona László

Horváth László szerint mostanában a helyieknek elsősorban az jut eszébe Gyurcsány Ferencről, hogy néhány hete, kampánykörútja során egyensúlyát vesztve, kedélyesen nekidőlt az egyik gyöngyösi áruház üvegvitrinjének, ezzel próbálva magára felhívni a figyelmet.

Ám az egykori miniszterelnök őszödi beszéde is emlékezetes és intő jel mindenkinek, hiszen abban egyértelműen bevallotta: hazugsággal nyertek választást 2006-ban - tette hozzá.

Felidézte: Gyurcsány Ferenc maga fogalmazott úgy 2006 májusában, hogy hazudtak „reggel, éjjel, meg este”, és nyilvánvalóan végighazudták az elmúlt másfél-két évet, miközben teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz.

Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője
Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője
Fotó: MH

Horváth László arra is emlékeztetett, hogy ezután az emberek jogos felháborodására az akkori kormányfő, aki azóta „állandóan a demokrácia és a jogállamiság miatt aggódik”, valamint az általa vezetett hatalom erőszakkal reagált.

A tüntetésre szemkilövetéssel, lovasrohammal, vízágyúval, könnygázgránáttal válaszolt, vér folyt Budapest utcáin - húzta alá a szóvivő, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy most ugyanez a Gyurcsány Ferenc és ugyanez, az általa irányított baloldal akar ismét kormányra kerülni.

Az előzmények ismeretében ez végzetes lenne, ezt nem szabad megengedni - fogalmazott a fideszes országgyűlési képviselő.

„Egyszer már láttuk, mit tettek az emberekkel és mit tettek az országgal”.

Aki egyetért azzal, hogy ez nem történhet meg újra, azt arra kérik: támogassa aláírásával a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót - zárta szavait a politikus.

Kapcsolódó írásaink