Belföld

„A gyermekeinket mi neveljük, nem Brüsszel!”

Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. Bele akar avatkozni a magyar családok életébe, mert nem fogadja el, hogy hazánk elutasítja a gyermekeinkre irányuló LMBTQ propagandát - írta szerdai, lapunkhoz is eljuttatott közleményében a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség.

„A gyermekeinket mi neveljük, nem Brüsszel!”
A Lungo Drom megbocsáthatatlan bűnnek tartja, hogy Brüsszel a cigány családok számára legfontosabb értéket, a család képét próbálja eltorzítani (képünk illusztráció)
Fotó: Hegedüs Róbert

A szervezet elfogadhatatlannak tartja, hogy Brüsszel ismét megsérti Magyarország szuverenitását, folyamatosan támadja hazánkat, és ránk akarja erőltetni a bukott liberális ideológiáját. „Megbocsáthatatlan bűnnek tartjuk, hogy a cigány családok számára legfontosabb értéket, a család képét próbálják eltorzítani” - tették hozzá.

A gyermekek ellátása, testi-lelki védelme minden társadalom alapvető feladata. A legfőbb védelmet a szülők adják, a szülők munkáját pedig támogatnia kell annak a közösségnek és intézménynek, óvodának, iskolának is, ahol a gyermek a mindennapjait tölti. 

A Lungo Drom szerint példamutató, hogy a magyar gyermekeket külön védelem is megilleti, és fontosnak tartják, hogy testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva van. 

A gyermekek nevelése és felvilágosítása kizárólag a szülők joga és felelőssége, ezért a Lungo Drom támogatja a gyermekvédelmi törvényt, kiáll a gyermekek védelme mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a cigányság nagy létszámban vegyen részt a törvényről szóló népszavazáson.

„Felszólítjuk a baloldalt, hogy álljanak ki a magyar gyermekek és családok védelme érdekében! A gyermekeinket mi neveljük, nem Brüsszel!” - zárul a szervezet közleménye.

Kapcsolódó írásaink