Belföld

Fekete-Győrék nyíltan támogatják az LMBTQ-lobbit

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt  (MKKP) után újabb baloldali párt támadta meg a kormány gyermekvédelmi népszavazását. A Momentum ezzel a lépésével egyértelművé tette: ha tehetné, beengedné a transzneműeket az óvodákba, iskolákba, és engedélyezné a nemváltoztató műtéteket a kiskorúaknak - írta meg az Origo

Fekete-Győrék nyíltan támogatják az LMBTQ-lobbit
Fekete-Győr Andrásék elsőként mondták ki a baloldalon, hogy támogatják a nemváltoztató műtéteket, illetve beengednék az LMBTQ-propagandistákat az oktatási intézményekbe
Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

A napokban totális támadást indított a baloldal a gyermekvédelmi népszavazás ellen, a különféle pártok, szervezetek egymást túllicitálva próbálják ellehetetleníteni a kezdeményezést.

Mint ismert, a kormány az LMBTQ-lobbi felől érkező nemzetközi nyomás hatására úgy döntött, referendumot ír ki gyermekvédelmi kérdésekben. A magyar emberek így többek között arról dönthetnek a legkésőbb jövő év elején megtartandó szavazáson, hogy szeretnék-e, ha gyermekeiket szexuális propagandával traktálnák az oktatási intézményekben, és a médiában, valamint engedélyeznék-e, hogy a kiskorúak számára elérhetők legyenek a nemváltoztató műtétek.

Bár ebben semmi rossz nincs, a baloldal mégsem volt hajlandó támogatni a kezdeményezést, a magyar gyerekek védelme helyett inkább a nemzetközi LMBTQ-lobbi érdekeit kezdték el képviselni.

A folyamat csúcsaként a napokban több baloldali párt és szervezet is a bíróság előtt támadta meg a gyermekvédelmi népszavazást, nem titkoltan azzal a céllal, hogy ellehetetlenítse azt.

A Momentum volt az egyik ilyen csoportosulás, ami olyan szempontból nem meglepő, hogy Fekete-Győr Andrásék elsőként mondták ki a baloldalon, hogy támogatják a nemváltoztató műtéteket, illetve beengednék az LMBTQ-propagandistákat az oktatási intézményekbe. Később a pártelnök a Hit Rádiónak nehezen félreérthető módon azt mondta, azon az állásponton vannak, hogy a gyereknek minél több dolgot kell megmutatniuk a felnőtt életből. 

Mint a baloldali párt hétfői közleményében írta, azért fordultak a Kúriához, mert a kérdések  „értelmetlenek”, „valójában nem népszavazási kérdések”, és „alkotmányellenesek. Emlékezetes, a szervezet jogi szakpolitikusa már a bejelentésének napján bírálta a referendumot, azt állítva, hogy annak kérdései jogilag értelmezhetetlennek. A baloldali párt a mostani akciójával egyértelművé tette, hogy ha módja lenne rá, akkor egyrészről megfúrná a népszavazást, másrészről beengedné a transzneműeket az óvodákba, iskolákba, és engedélyezné a nemváltoztató műtéteket a kiskorúaknak.

A Momentum mellett a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP), és Soros-féle Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Kúriánál. Utóbbi egyébként kísértetiesen hasonló érvekkel operált, mint Fekete-Győrék. 

Kapcsolódó írásaink

Gyurcsány nem alkudni, hanem diktálni akar

ĀA Demokratikus Koalíció számára a szerencsi körzetben a mostaninál jobb forgatókönyv már csak az lenne, ha az MSZP-s jelölt véletlenül átülne hozzájuk – véli Kiszelly