Belföld

Kocsis Máté: A gyermek a legcsodásabb dolog a világon!

A gyermek a legcsodásabb dolog a világon! - írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté csütörtökön. A Fidesz frakcióvezetője Fekete-Győr András bejelentésére reagált, amelyben a Momentum vezetője tudatta, hogy apai örömök elé néz.

Kocsis Máté: A gyermek a legcsodásabb dolog a világon!
Kocsis Máté: A gyermek a legcsodásabb dolog a világon!
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 »miért«-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése, akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek - így neki is - előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően” - mutatott rá Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője hozzátette: Fekete-Győrnek „vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás”.

A frakcióvezető arra is emlékeztetett: éppen az ilyen helyzetekről szól a magyar gyermekvédelmi törvény, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink