Belföld

A baloldal megint hiteltelen ígérgetésbe kezdett

A baloldal megint hiteltelen ígérgetésbe kezdett - reagált a nagyobbik kormánypárt Ujhelyi István (MSZP) nyilatkozatára.

A baloldal megint hiteltelen ígérgetésbe kezdett
Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Úgy látszik, a baloldal megint hiteltelen ígérgetésbe kezdett, amikor kormányon voltak, az ellenkezőjét tették annak, mint amiről most beszélnek - írta a Fidesz a lapunkhoz eljuttatott közleményben. Amikor lehetősége volt rá a baloldalnak a fiatalok megsegítése helyett inkább bevezette a tandíjat, megduplázta a fiatalok munkanélküliségét, és azt mondták nekik, hogy el lehet menni innen.

„A Gyurcsány vezette baloldal elvette a fiataloktól a kiszámítható jövőképet.”

Ha hatalomra kerülnének, most is ugyan ezt tennék. A Fidesz-KDNP kormányzása óta pótolja a pénzt az oktatásba, ingyenessé tettük a tankönyveket, az első nyelvvizsgát, a jogosítványt és a 25 év alattiak SZJA-mentességben részesülnek 2022-től - emelte ki a párt. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom