Belföld

A Momentum szerint vicces a harmincezer halott

A Momentum lila ügynökei szerint vicces, hogy a koronavírus-járványban 30 ezer magyar ember vesztette életét -írta közösségi oldalán a Fidelitas. 

A Momentum szerint vicces a harmincezer halott
Momentum
Fotó: MH

A Fidelitas felszólította a Momentumot, hogy azonnal kérjenek bocsánatot, amiért nem látnak túl a politikai gyűlölet ködén. 

Annyi eszetek sincs, hogy ne ragasszátok egy mosolygós szmájli alá a koronavírus áldozatainak számát - írta a ifjúsági szervezet. 

Objektum doboz

Amíg Momentum azzal volt elfoglalva, hogy álhír gyártással akadályozzák a sikeres védekezést, vakcinák ellen kampányoltak, a járvány legsúlyosabb, harmadik hulláma előtt nyitást követeljék, hétről-hétre ürügyet keressenek arra, hogy Brüsszelben megvonják a magyaroknak szánt uniós forrásokat, és nem utolsó sorban felírják magukat a Gyurcsány listára, addig itthon élet-halál küzdelem zajlott.

Az egészségügy dolgozói fáradhatatlanul küzdöttek a koronavírusban szenvedő betegek életéért. A katonák segítették a kórházakban dolgozók munkáját, a háziorvosok és az oltópontokon dolgozók pedig reggeltől estig oltottak, hogy legyűrjék a betegség terjedését - emlékeztetett a Fidelitas, hozzátették, hogy ssaládok ezrei pedig kétségbeesve várták, hogy visszakaphassák a beteg szeretteiket. Sokan nem tudták legyőzni a betegséget és meghaltak. A családjuk azóta is gyászol.

„Ti pedig hetykén, egy mosolygós plakátra ragasztjátok a halottak számát, mert azt egy jó politikai gagnek gondoljátok. Nem az.”

Vagy buták vagy érzéketlenek vagytok - zárta a bejegyzést Fidelitas. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom