Belföld

Korózs Lajos most a koronavírusban meghalt embereken nevetett

A kamuvideós Korózs Lajos az ATV-ben abból csinált viccet, hogy a lélegeztetőgépre kötött honfitársaink közül sokan belehaltak a koronavírusba.

Korózs Lajos most a koronavírusban meghalt embereken nevetett
Korózs Lajos
Fotó: MH

Az oltásellenes baloldal a koronavírus-járvány harmadik hullámát gyakorlatilag azzal töltötte, hogy a keleti vakcinák ellen hergelt - írja a drot.info.hu. Petíciót indított a kínai oltóanyag betiltásáért, parlamenti határozatokban tiltotta volna a keleti vakcinákkal való oltakozást, politikusi megszólalásaikkal pedig a bizonytalanság légkörét igyekeztek megteremteni. Csakhogy mint olyan sokszor a történelem során, ezúttal is rossz vonatra szálltak fel az oltásellenességgel.

Objektum doboz

Nehéz megmondani, hogy az oltásellenesség vakvágányán robogó szerelvény mikor érte el a mélypontot, ámde Korózs Lajos kamuvideója kétségtelenül a tengerszint alatt tanyázik - írja a portál. Hozzáteszik, hogy a szoci politikus talált magának egy feketeöves kóklert, Németh Athina személyében, akinek még őszödi mércével sem sikerült igazat mondania, Korózs azonban minden szavát elhitte, és filmre vette. És ha már egyszer belekóstolt a szórakoztatóiparba, akkor gondolta, hogy a Sas-kabarét is újraforgatja az ATV-ben. Most viszont már a főszerepet is önmagára osztotta, hogy kibonthassa az émelyítően rosszízű humorbonbonját.

Korózs Lajosnak tehát semmi keresnivalója nem maradt a magyar közéletben, ellenben ígéretes kamufilmes és/vagy kamustatisztikusi karrier várhat rá. Ha bármelyik területre átnyergelne, mi azzal csak nyernénk - zárta a portál az írást.

Kapcsolódó írásaink