Belföld

A baloldal nem szavazta meg az újraindítás költségvetését

Elképesztő, hogy a baloldal nem szavazta meg az újraindítás költségvetését - közölte a Fidesz keddi sajtóközleményében.

A baloldal nem szavazta meg az újraindítás költségvetését
Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Gyurcsány vezette baloldal ezzel nemcsak a gazdaság és az élet újraindítására, hanem a családok és a munkahelyteremtés támogatására, az idősek megbecsülésére is nemet mondott. Megdöbbentő, hogy a járvány által leginkább sújtott családok támogatását, a családi adóvisszatérítést is ésszerűtlennek és elvetemültnek nevezik a baloldalon, mutatott rá a Fidesz annak kapcsán, hogy az ellenzék nem szavazta meg a jövő évi költségvetési törvényt.

"Gyurcsányék adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását akarják. Válságkezelésük megszorításokra, eladósodásra épül.
A baloldal egyszer már bizonyította, hogy az ő politikájuk tönkreteszi Magyarországot" - hangsúlyozta a Fidesz, hozzátéve: ezzel szemben a jövő évi költségvetés célja, hogy minden magyar nyertese legyen Magyarország fejlődésének, és mindenki talpra tudjon állni, akit a járvány nehéz helyzetbe hozott.

Kapcsolódó írásaink

„Nagy céljaink vannak az Eb-n”

ĀSzalai Attila: Meg fogjuk mutatni, hogy mi is jó minőséget képviselünk - Bravúrra van szükség ma a este a magyar fiúktól, minden helyzet és gól ajándék