Belföld

Karácsony már a piroson is átgurul

A jelekből ítélve a főpolgármester nehezen viseli az utóbbi napok kudarccunamiját: egy budapesti protokollrendezvényen zavarában áthajtott biciklivel a piroson.

Karácsony már a piroson is átgurul
A főpolgármester nem bírja a kudarcokat
Fotó: MH/Katona László

A HírTV stábja éppen az új MOL Bubi kerékpár bemutatásán forgatott, ahol a főpolgármester is kipróbált egy biciklit. A felvételen jól látszik, hogy Karácsony megáll a piros lámpánál, tehát nem arról van szó, hogy nem vette észre. Utána azonban egyszer csak elindul, annak ellenére, hogy a lámpa még mindig piros, csak akkor vált zöldre, amikor a főpolgármester már rég az Erzsébet tér melletti autóúton biciklizik.

Objektum doboz

Az elmúlt napok sorozatos kudarcot hoztak Karácsony számára. Előbb egy rekláminterjúnak szánt nyilatkozatából kiderült, hogy egy szót sem beszél angolul, majd amikor bejelentette, hogy indul a baloldali előválasztási színjátékon, Gyurcsány elcsépelt közhelyeit hangoztatta. Kedden Dunaújvárosban pedig Gyurcsány krákogással jelezte neki, hogy fejezze be a választ egy kérdésre. Úgy tűnik, a történtek megviselték a főpolgármestert. Most talán az őt körülvevő újságírók miatt jött ennyire zavarba.

Kapcsolódó írásaink