Belföld

Gyurcsányné nem kampányol saját magának

Megdöbbentő interjút adott az ATV Egyenes beszéd című műsorában Gyurcsány Ferenc felesége. Miközben papíron elkezdődött a baloldali előválasztási kampány, Gyurcsányné nem csak nem próbált kampányolni, de valójában ki is mondta, hogy nem fog. Vagyis újból lelepleződött az előválasztási színjáték, Gyurcsány Ferenc már eldöntötte, hogy Karácsony Gergely nyer.

Gyurcsányné nem kampányol saját magának
Karácsony Gergely lehet Gyurcsányné igazi kihívója az előválasztáson
Fotó: MH/Purger Tamás

Tőlem egyetlen rossz szót nem fognak hallani - mondta Gyurcsányné az ATV Egyenes beszéd című műsorában általánosságban az - állítólagos - ellenfeleivel kapcsolatban. Ezzel világossá tette: nem fog kampányolni azért, hogy ő legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Ez azért is furcsa, mert Karácsony Gergely kampánya alig indult el, már össze is omlott.

Gyurcsányné ennek ellenére nem kampányol, sőt, valójában semmilyen konkrétumot nem hajlandó mondani, nehogy kampánynak tűnjön - írja az Origo.

Az interjú egyik legnevetségesebb pontja az volt, amikor egy konkrét kérdésre azt válaszolta: nekem erről határozott véleményem van, de egyelőre nem mondom el...

Gyurcsányné újból leleplezte az előválasztási színjátékot: nincs valódi küzdelem, férje, a DK elnöke már eldöntötte, hogy Karácsony Gergely (egy egyszázalékos törpepárt társelnöke) lesz a baloldal jelöltje.

Kapcsolódó írásaink

Karácsony, a netről rendelt Joe Biden

ĀKártyavárként dől össze a Karácsony köré kreált valóság, amelyet az amerikai demokrata körökből érkező kampánytanácsadók építettek – állapította meg a XXI. Század Intézet

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom