Belföld

Karácsony Gergely és az antidemokratikus kettős mérce

Már tudjuk, milyen az, amikor Karácsony Gergely spontán viccel... És azt is tudjuk, milyen, mikor könnyes szemmel a számára oly kedves baloldali médiumoknak beszél a szerinte egyre durvább politikai közbeszéd miatt - olvasható a Fidesz Budapest Facebook oldalán megjelent legújabb bejegyzésben.

Karácsony Gergely és az antidemokratikus kettős mérce
Karácsony Gergely
Fotó: MH

Amikor a baloldal egyik ismert politikusa, a lyukas zoknijáról elhíresült Hadházy Ákos a napokban a közösségi oldalán Hitlerhez és katonáihoz hasonlította a miniszterelnököt és a kormány két miniszterét, Karácsony Gergely nem akadt ki, szóvá sem tette ezt a durva hasonlatot. Hogy van ez? Van, akinek lehet ugyanazt, amit másnak nem? Demokrácia sunyi, álságos módon? Hitler a 20. század egyik legaljasabb tömeggyilkos diktatúráját vezette, így Magyarország demokratikusan, harmadjára is kétharmaddal megválasztott miniszterelnökét hozzá hasonlítani finoman szólva is hitványságra vall - jelentette ki a Fidesz.

Ezért felszólítják Karácsony Gergelyt és a magát demokratikusnak és európainak aposztrófáló baloldali holdudvarát, hogy határolódjon el Hadházy Ákostól. Karácsony Gergely mellett többek között V. Naszály Mártára, Magyar Györgyre, Fiala Jánosra, Hiller Istvánra és Molnár Zsoltra gondolunk - emelték ki.

Hozzátették, hogy ők voltak egy éve ugyanis azok, akik azután is hangosan kiabáltak és krokodilkönnyeket hullattak, hogy a budapesti Fidesz belátta tévedését, bocsánatot kért és azonnal levette közöségi oldaláról a lebombázott Lánchíd előtt ábrázoló Karácsony Gergely képet.

Hadházy Ákos oldalán már egy hete kint van az elfogadhatatlan kép.

Kapcsolódó írásaink

Karácsony balos tempójú gúnyolódása

ĀFürjes Balázs: Egy uniós ország nem engedheti meg magának, hogy olyan miniszterelnöke legyen, aki nem beszél angolul, aki tolmács nélkül, közvetlenül nem tud tárgyalni, érvelni