Belföld

Hiteltelen zűrzavarkeltés az oltásellenes térfélen: Hadházy ezúttal a kispesti MSZP-nek ment neki

Gyurcsányista színjáték

Úgy tűnik, Hadházy Ákos, Momentum-közeli ország- gyűlési képviselő nem csupán Zuglóban, Kispesten is összeakasztaná bajszát az MSZP-vel.

Hiteltelen zűrzavarkeltés az oltásellenes térfélen: Hadházy ezúttal a kispesti MSZP-nek ment neki
Hadházy Ákos
Fotó: MH

A politikai versenyfutásnak álcázott előválasztási procedúrán elinduló politikus Budapest nyolcas számú egyéni választókerületében méretteti meg magát 2022-ben, amennyiben sikerül győzedelmeskednie Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselővel szemben, akinek zuglói beágyazódásáról korábban Karácsony Gergely azt állította, hogy ő az egyetlen, aki kontrollálni tudja a szocialisták közvagyonszéthordását, ugyanakkor a szocialista politikus volt az a személy is, aki több alkalommal is megfenyegette a városvezető családját.

Hadházy Facebook-posztjában arról számolt be, pert nyert a „Kispesti Önkormányzat mögé bújó” Gajda Péter polgármesterrel szemben az úgynevezett menzaügyben. (A tízmilliárdos tenderen csak egy cég indult, a Pécsi Ítélőtábla szerint így nem volt verseny – a szerk.)

Kispest Zuglóhoz hasonlóan ugyancsak MSZP-s felségterület, a városvezetést nem kerülték el sem a korrupciós, sem a fehérporos, sem az ingatlankirárusítós botrányok, ezért Hadházy szerint itt is szükség lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Ám a képviselő korrupcióellenes harcai rendre befuccsolnak, elég csa,k a jobbikos Bíró László ügyeire, vagy a kispesti Momentum vizsgálóbizottsági kudarcaira gondolni.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom