Belföld

Gyurcsányné veszettül hergel a vakcinák ellen

Megint a keleti vakcinákat támadta Gyurcsány Ferenc felesége. Az ATV Egyenes beszéd című adásában azt hazudta, hogy a kínai és az orosz vakcinákat senki nem vizsgálta meg, és megint azt mondta, csak az a jó vakcina, amelyet Brüsszel jóváhagy.

Gyurcsányné veszettül hergel a vakcinák ellen
Dobrev Klára
Fotó: MH

Mint ismert, Magyarország európai oltásbajnok, kedden meghaladta a beadott első oltások száma a hárommiliót, ami a teljes lakosság több mint 30 százaléka. Ez az uniós átlag kétszerese. Keleti vakcinák nélkül a kétmilliót sem értük volna még el. Ezért is nyilvánvaló, hogy ha valaki az orosz vagy a kínai vakcinát támadja, az egész oltási folyamatot támadja, a célja az, hogy kevesebb ember legyen beoltva. 

A baloldal, Gyurcsány Ferenc és felesége vezetésével, azt a taktikát választotta, hogy a keleti vakcinák támadásával próbálja lassítani az oltásokat.

Objektum doboz

Magyarországon – és sok másik országban – ezeket a vakcinákat megvizsgálták szakemberek, akik Önnel szemben értenek ehhez - címezte szavait Hollik István Gyurcsánynéhez.

Ők a vizsgálat után arra jutottak, hogy ezek a vakcinák is hatékonyak és biztonságosak.

Miért hazudja el a szakemberek véleményét a magyar emberek elől? Mi ez, ha nem virtigli oltásellenesség - teszi fel a kérdést a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom