Belföld

CÖF: Gyurcsánynak kell jogkövetkezményektől félnie, ha nem szedi össze a gyógyszereit

Elképesztő és megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc volt, csúfondárosan megbukott miniszterelnök az országházban képviselőként azt a kormányt fenyegette börtönnel, amelyet az ország lakossága kétharmados többséggel megválasztott - tudatta csütörtöki, lapunkhoz eljuttatott közleményébena CÖF-CÖKA vezetősége.
 

CÖF: Gyurcsánynak kell jogkövetkezményektől félnie, ha nem szedi össze a gyógyszereit
A vakcinák ellen ágál, de magát beoltatja Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH/Purger Tamás

A CÖF közleménye kiemeli: Gyurcsánynak a „nem lesz kegyelem” kijelentés hátborzongató, Sztálin és Hitler módszereit vetíti elénk.

„A DK-s képviselő mindazokat fenyegeti, akik eddigi politikai és mismás tevékenységét nyíltan bírálják, joggal emlékeznek Medgyessy Péter megpuccsolására, »trónfosztására«, amikor is tisztességtelen pártpolitikusi módszerekkel átvette a hatalmat” - mutat rá a CÖF, amely arra is emlékeztet: „szellemi honvédőink most már nem azt kérdezik, hogy 2006-ban a Gyurcsány-Veres tandem miként nyújthatott be hamis költségvetést az EU-ba, és milyen hazugsággal tagadhatták meg a választások előtt a gazdasági adatok nyilvánosságra hozását”, ellenben „aggódva figyelik, hogy a jogállamiság és a demokrácia közepette az arra hivatott szervek vizsgálják-e az esetlegesen háttérben zajló szervezkedéseket, amelyek akár államellenesek is lehetnek”.

A CÖF szerint felvetődik a kérdés, hogy mitől ilyen biztos magában Gyurcsány, amikor a legitim kormányzás mögött a magyarok tömegei állnak? „Mondják, egyre jobban kirajzolódik, hogy ha nem szedi össze gyógyszereit, neki kell a jogkövetkezményektől félnie” - teszi hozzá a közlemény. 

„Ha ez az ember hatalomhoz jutna, bizonyára leváltaná az ügyészség és bíróság független képviselőit, visszatérnének az 50-es évek koncepciós perei, a hozzá kapcsolódó totális diktatúrával. Ezt nem mi mondjuk, hanem neki volt mersze prejudikálni” - zárul a CÖF közleménye. 
 

Kapcsolódó írásaink