Belföld

Frappáns válasz a fideszeseket lenéző Márki-Zaynak

Keresztrejtvény

Az egyébként a Fidesz leépülésének egy nagyon komoly szindrómája, hogy milyen szellemi és erkölcsi színvonalú embereket tudott az elmúlt években bevonzani – fogalmazott Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke a közösségi oldalán minap közzétett videójában.

A hódmezővásárhelyi politikus kijelentése sokakat felháborított. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) tegnapi közleményében – reagálva Márki-Zay kijelentésére – azt írta: „Keresztrejtvény. Szerencsétlen hervadó politikus palánta, aki egy szem rizsként puffasztja magát, és időnként nagyot durran (Zizi). Olyan autóshoz is hasonlítható, aki tudatlanságában a sztrádán szembemegy a forgalommal, így céljához soha nem ér oda.”

A Békemenet szervezői egyenként és a félmilliós követői táborukkal együtt mindenkor készen állnak, hogy kövessék szívbéli akaratukat, miszerint: „A haza minden előtt!” Feltették a kérdést, hogy „ki az a senkiházi, aki szerint a nemzeti konzervatív keresztény oldal követői még egy keresztrejtvényt sem tudnak megoldani?”, majd hozzátették: „Legyen a vízszintes 2022-es sor megfejtőinek diadala a név kitalálása, melynek kezdőbetűi: M. Z. P.”

Kapcsolódó írásaink