Belföld

Karácsonyhoz fordult a diákbérletek miatt a csepeli polgármester

Két kezdeményezéssel is élt szerdán Karácsony Gergely főpolgármester felé a Fidesz a budapestiek érdekében.

Karácsonyhoz fordult a diákbérletek miatt a csepeli polgármester
Borbély Lénárd
Fotó: MH

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere levélben kérte Karácsonyt, hogy azokat a diákbérleteket, amelyeknek a lejárata március 8. és április 7. között van, hosszabbítsák meg 30 nappal, mivel a járványügyi szigorítások miatt a diákok nem tudják kihasználni a már megvásárolt bérleteiket - számolt be Facebook-oldalán a Fidesz budapesti szervezete.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Wintermantel Zsolt pedig azt javasolta, hogy a Budapesti Közlekedési Központ a MÁV-hoz hasonlóan térítse vissza a járványhelyzet miatt fel nem használt jegyek és bérletek árát.

„Tegyünk meg mindent, amivel segíteni tudunk a budapesti családoknak és minden érintettnek” - zárul a Fidesz Facebook-bejegyzése.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom