Belföld

Budai Gyula felajánlotta segítségét Hadházynak a korrupció elleni harcban

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő felajánlotta segítségét Hadházy Ákosnak, aki Zuglóban a Momentum színeiben fog elindulni az előválasztáson. A korábbi LMP-s a korrupció elleni küzdelem nagy harcosának tartja magát, ezért Budai postai úton fog megküldeni neki minden olyan dokumentumot, ami Gyurcsányék cége és Czeglédy Csaba korrupciógyanús ügyeire vonatkozik.

Budai Gyula felajánlotta segítségét Hadházynak a korrupció elleni harcban
Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A fideszes képviselő a Facebookon írt nyílt levelet Hadházy Ákosnak, ezt változtatás nélkül közöljük.

Kedves (Hadházy) Ákos.. Eljött az idő!

Most, hogy a Momentum képviselő jelöltje lettél Zuglóban és része lettél a baloldali ellenzéki összefogásnak, eljött az idő, hogy átadjam neked a Dobrev Klára és Czeglédy Csaba között létrejött fiktív kölcsönszerződéssel kapcsolatos dokumentumokat...

Tudod, ezek azok a fiktív szerződések, amikor is a Dobrev Klára vezette Altus az Európai Bizottságtól elnyert 1,5 milliárd forint Európai Uniós forrást, majd ebből nyújtott kölcsönt a Czeglédy Csaba által irányított Humán Operátor Zrt.-nek!

Tudod, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, akinek 2021.március 2-án kezdődik a büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken költségvetési csalás büntette és még sok más bűncselekmény miatt.

Tudod Ákos, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, aki 6,3 milliárd forintot tüntetett el az állami költségvetésből úgy, hogy nem fizette be a járulékokat.

Tudod, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, aki nem fizette ki a diákokat és nyugdíjas munkavállalókat, hiába dolgoztak meg a pénzükért.

Tudod, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, aki egy év alatt - ügyvédi irodáján keresztül - közel 150 millió forint megbízási díjat kapott Niedermüller Péter és László Imre DK-s polgármesterektől.

Szerintem most, hogy a baloldali ellenzéki összefogás részese lettél a Momentum révén, van lehetőséged megkérdezni akár Dobrev Klárát, akár a "főnöködet" Gyurcsány Ferencet is, hogy mi is a helyzet ezekkel a gyanús kölcsönszerződésekkel, vagy mi is a helyzet ezzel a Csaba "gyerekkel" aki hamarosan a Bíróság elé áll!

Előtte azért egyeztess Fekete-Győrrel nehogy baj legyen belőle.

Szerintem ne hagyd ki ezt az óriási lehetőséget, mert neked mint az "igazság bajnokának", a korrupció elleni harc koronázatlan királyának, ez a kötelessége és kötelezettsége.

Én segítek neked ebben a harcban és holnap postai úton megküldök minden iratot és dokumentomot, ami a Dobrev és Czeglédy ügyre vonatkozik, a többi rajtad múlik, Ákos!

Akkor hajrá, Ákos! Eljött az idő!

Remélem nem leszel olyan gyáva, mint a Jobbikos Bíró ügyében!

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink