Belföld

„A baloldal fejezze be a halálkampányt!”

Fejezzék be a „halálkampányt” és ne használják eszközként ehhez a vendéglátósokat - szólította fel a baloldalt a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője videonyilatkozatában.

„A baloldal fejezze be a halálkampányt!”
A kinyitásra biztató szervezkedés mögött a „Gyurcsány-lista” egyik embere áll
Fotó: MH

Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenesen kinyitásra biztató szervezkedés mögött a „Gyurcsány-lista” egyik embere áll. Közölte: lebuktak, mert kiderült, hogy igazából nem civilek, hanem baloldali politikai aktivisták, és a Facebook-csoportot is ők indították.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a „Gyurcsány-koalíció” eszközként használja az így is nehéz helyzetbe került vendéglátósokat csak azért, hogy a kormányt támadja.

Objektum doboz

Hozzátette: a baloldal eddig is ezt csinálta, nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdött. Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak - emelte ki.

Úgy fogalmazott: a baloldal politikai érdekei miatt veszélybe sodorja az emberek egészségét és az eddig elért eredményeket. Nacsa Lőrinc szerint azért csinálják ezt, mert úgy gondolják, hogy minél tovább tart a járvány, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

Kapcsolódó írásaink