Belföld

Németh Szilárd: Fekete-Győr is legyen katona

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára felajánlotta Fekete-Győr Andrásnak, hogy legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája.

Németh Szilárd: Fekete-Győr is legyen katona
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A baloldal újabb támadást indított, ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök fiának, Orbán Gáspárnak a külföldi katonai kiképzését felhasználva ront neki a magyar honvédségnek.

A támadásból nem maradhatott ki a Momentum elnöke, Fekete-Győr András sem, az ő szavaira reagált Németh Szilárd.

„Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt” - írta Facebook-oldalán Német Szilárd.

Objektum doboz

Posztjában azt írja, hogy mindent megtesznek, és biztosítanak ahhoz, hogy „a magyar hazának önfeláldozó, feltétlenül kötelességtudó, minden körülmények között egyenes, szerény életmódhoz szokott, jövendő hivatásáért rajongó, lovagias gondolkodású, ízig-vérig magyar tiszt” lehessen belőle.

„Hazai és külhoni katonai kiképzése után végre olyan férfivá válhatna, aki nem füstbombákat hajigál a rendőrökre, aki nem az árva gyerekek karácsonyi ajándékainak felgyújtására sarkall, aki nem a románok szekerét tolja Erdélyben, aki a pandémiás veszélyhelyzetben nem hazudozik össze-vissza, aki képes a többi magyarral összefogva együttműködni a koronavírus leküzdése érdekében” - írta közösségi oldalán Németh Szilárd.

Kapcsolódó írásaink