Belföld

Kitálalt a baloldal álmentőse Korózs Lajosról

Németh Athina neve akkor lett ismert, amikor Korózs Lajos parlamenti képviselő mellett főszereplőjévé vált az MSZP júniusi kamuvideójának. Az addig ismeretlen nő mentősnek kiadva magát olyan, már első hallásra is feltűnő hazugságot állított, miszerint a kórházak kiüresítése miatt a hazaszállított betegek kilencven százaléka meghalt. Németh Athina most azt mondja, fogalma sem volt róla, hogy Korózs Lajos tudatosan meghamisítja a vele készült interjút, később pedig hiába tiltakozott és könyörgött, elhajtották.

Kitálalt a baloldal álmentőse Korózs Lajosról
A szocialista Korózs Lajos a hamisított videóban
Fotó: Facebook

A Ripost megtalálta Németh Athinát, aki úgy döntött, nem hallgat tovább. Állítja, hogy Korózs Lajos hazug és csaló módon megváltoztatta a vele készült beszélgetést.

A magát becsapott áldozatnak tartó Németh Athina úgy döntött, nem hallgat tovább. Egyértelműen azt állítja, hogy az MSZP politikusa szándékosan csalt és hazudott vele kapcsolatban. Őt csak felhasználták Korózsék, tudatosan meghamisították a szavait, hiszen soha nem állította, hogy mentős lenne az Országos Mentőszolgálatnál. Fogalma sem volt róla, hogy az Országos Mentőszolgálat bekerül majd a videóba.

Elmondta, hogy vele Korózs kávéházi környezetben vette fel az interjút, amit később a tudta nélkül meghamisítottak. Ő csak a felvétel internetre kerülése után értesült arról, hogy a videóban Korózs úgy beszél róla, mintha ő főállású mentőtiszt lenne és odaáll az Országos Mentőszolgálat épülete elé.


Korózs tudatos félrevezető akciója volt

Amikor először láttam a videót és benne az Országos Mentőszolgálatot, azonnal tiltakoztam. Közöltem, hogy ez nem lesz jó, ez így hazugság, de erre az volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, és már feltette az internetre. Nálam akkor elszakadt a cérna – mondta a portálnak Németh Athina, kiemelte, Korózs pontosan tudta, hogy sosem dolgozott a mentősöknél, tehát tudatosan hazudott.

Én az Országos Mentőszolgálatot az interjúban ki sem ejtettem a számon. De Korózs erőltette, az volt a válasza, hogy „hát csak nem harckocsi vitte haza a kórházból a betegeket” – fűzte hozzá.

Amikor tiltakoztam Korózs bunkó módon elhajtott, hogy aztán én vigyem el a balhét – mondja a nő.

„Szóval kimondom nyíltan, szerintem Korózs egy böszme hazudozó. Mondjam magyarul? Tapló” – teszi hozzá. „Én a bábja voltam. Szerintem engem csak fel akart használni a nagy hazudozáshoz. Nemcsak az OMSZ-t akarta buktatni, de még Káslert is. Ezért hamisította meg az interjúmat. Szánalmas, hogy aztán velem akarja elvitetni a balhét. Azóta nem beszéltem vele, nem is kerestük egymást, valószínűleg nem is fogjuk.”


Áldozatnak mutatja magát, miközben a koronavírus áldozatain gúnyolódik

Noha Németh Athina azt állítja, Korózs megvezette őt, és szavait meghamisították, mégis olybá tűnik, nem is áll annyira messzire tőle a kamuvideó mondanivalója, ugyanis saját közösségi oldalán a koronavírus áldozatain gúnyolódik ízléstelenül.

Németh Athina kamutörténetet gondosan építette fel a baloldal
Németh Athina, az álmentős
Fotó: Youtube

„KÓRHÁZBAN! Drága Liza nővérke. Úgy kedvelem magát. Ígéri, hogy meglátogat engem, ha kikerülök innen? - Jaj, nem is tudom, Béla. Nem nagyon szeretek a temetőben járkálni”- osztotta meg saját készítésű, ízléstelen mémjét az álmentős. A képen ráadásul egy felismerhető nővér van, amely aggályos a személyiségi jogok megsértése szempontjából.

Korózs Lajos felfedezettje nem állt meg itt, hanem egyenesen a járvány elleni küzdelem első számú arcát, Müller Cecília országos tisztifőorvost is megpróbálta kigúnyolni.

Kapcsolódó írásaink