Belföld

„Magyarok milliói összefogást építenek, a baloldal hazugságvárat”

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője ismételten támadta a kormány járványügyi intézkedéseit a parlament hétfői ülésén, amelyre Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára úgy reagált, hogy „Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos” 

„Magyarok milliói összefogást építenek, a baloldal hazugságvárat”
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Dömötör Csaba felszólalásában emlékeztetett rá, hogy az ellenzék folyamatosan akadályozta a védekezést, nem szavazott meg kulcsfontosságú védelmi intézkedéseket.

Szabó Tímea elsővonalbeli szervezője és alakítója volt egy vaskos álhírkampánynak - mondta Dömötör Csaba, és felidézte, hogy a képviselő valótlanságot állított a halálozási statisztikákról, behozta az Országgyűlésbe az álmentős kamuvideóban szereplő hazugságokat.

Az álhír a nemzetközi sajtót is megjárta, a baloldal megturnéztatta - hívta fel a figyelmet az államtitkár, megjegyezve, hogy „egy ilyen ordas húzásnak” a Párbeszédben semmilyen következménye nem lett. Amíg nem kérnek bocsánatot, addig ne számítsanak nyitottságra morális kérdésekben a számonkéréseikkel összefüggésben - közölte.

Objektum doboz

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára emlékeztetett arra is, hogy korábban a párbeszédes Jávor Benedek „relatív ártalmatlannak” titulálta a járványt, míg a párt főpolgármestere, Karácsony Gergely cselekvés helyett csak kesereg a Facebookon, és a 2022-es választás ellenzéki győzelméről elmélkedik. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom