Belföld

Újabb példa a baloldali kettős mércére

Újabb példa a baloldali sajtó elfogultságára: az Index írt arról, hogy szerintük mennyire felháborító az, hogy a pénzügyminiszter egy eseményről olyan fotót posztolt, amin maszk nélkül látható. A portál azonban azt már nem kifogásolta, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és társa, Orosz Anna október 23-án olyan fényképet tett közzé, amelyiken egyikükön sincs maszk. 

Újabb példa a baloldali kettős mércére
Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének és párttársának Orosz Annának sem jutott eszébe, hogy maszkot vegyenek fel
Fotó: Facebook

Az Orbán-kormány szigorított, Varga Mihály mégsem viselt maszkot egy 1956-os megemlékezésen - ezzel a hangzatos címmel jelent meg hír az Indexen vasárnap, amikor a lap beszámolt arról, hogy a pénzügyminiszter egy máriaremetei ’56-os főhajtáson vett részt, ugyanakkor úgy fogalmaztak, Varga Mihály hanyag volt, mert nem takarta el az arcát semmivel.

Az már nem zavarta a portált, hogy Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének és párttársának Orosz Annának sem jutott eszébe, hogy maszkot vegyenek fel, amikor október 23-án a Jászai Mari téren, Nagy Imre szobránál koszorúztak - írta a HírTv.

Ráadásul a legújabb szabályok alapján a nyilvános rendezvényeken is kötelező a maszkviselés, azoknak, akik éppen nem tartanak beszédet. A kép alapján beszédet senki sem mondott.

De a hétvégén se volt jellemző a baloldalon a maszkivselés betartása, elég ha csak a SZFE-s tüntetésekre gondolunk.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom