Belföld

Alaposan felsült a szavazatszámláló Fekete-Győr

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a vasárnapi időközi önkormányzati választás előtt bejelentette: Mezőzomboron  beül ő is szavazatokat számlálni. Csakhogy alaposan felsült: a körzetben Koncz Zsófia 343 szavazatot kapott, míg a baloldal antiszemita jelöltje, Bíró László mindössze 76-ot, és csak 9 szavazat lett érvénytelen. 

Alaposan felsült a szavazatszámláló Fekete-Győr
Fekete-Győr András
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A baloldal csalást kiáltó hangjai remélhetően jelentősen halkulnak a tudattól, hogy a balliberális politikus elsőkézből tapasztalhatta meg a kormánypártok jelöltjének komoly fölényét.

A PestiSrácok szerint nem véletlen, hogy a mezőzombori általános iskolában található szavazatszámláló bizottság tagjának jelentkezett. A helyi jobbikos szakértők ugyanis úgy tájékoztatták, hogy itt hatalmas élményekben, örömben lehet része szavazatszámlálás közben, mert a mezőzomboriak tömegesen fognak az összellenzék liberális rasszistájára szavazni.

Csalás kizárva, ennél nagyobb bizonyítékra nincs is szükség!

A baloldal közös jelöltje egyébként nem csupán az antiszemita kijelentései miatt, hanem azért is elfogadhatatlan jelölt volt az időközi választáson, mert kis csapatával valódi fejlesztés helyett magára költött ötvenmillió forint uniós támogatást, amit szociális szövetkezete kapott.

Kapcsolódó írásaink

A momentumos „őszödi beszéde”

ĀHétértékelő. Még az a Karácsony Gergely is kampányolt az antiszemita Bíró Lászlónak, aki azt a Budapestet vezeti, amelyet judapestezett a jobbikos politikus