Belföld

Teljes érdektelenség Hadházy autós tüntetésén

Tüntetést szervezett október 23-án Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a köztévé elé, volt LMP-s társával, Szél Bernadett-tel együtt. Sikeresnek nehezen nevezhető az akció: talán ha százan lehettek

Teljes érdektelenség Hadházy autós tüntetésén
A baloldali radikális Hadházy Ákos
Fotó: MH/Katona László

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők mondtak beszédet alig több, mint száz tüntető előtt az MTVA Kunigunda utcai székházánál. A demonstráció nem tartott tovább egy óránál.  Az autós blokádként meghirdetett eseményre nagyjából száz kocsi érkezett. 

A baloldal azóta dühös Hadházyra, amióta a borsodi vereség után nyilvánosságra hozta, hogy tudott a saját, bukott jelöltjük súlyos korrupciós ügyeiről, ezt elmondta a baloldali pártvezetőknek - Gyurcsánynak, Karácsonynak, Fekete-Győrnek is -, de azok nem csináltak semmit.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom