Belföld

A Gyurcsány vezette baloldal újra tönkretenné az egészségügyet

A Gyurcsány vezette baloldal újra tönkretenné az egészségügyet - reagált Komáromi Zoltán (DK) nyilatkozatára a Fidesz. 

A Gyurcsány vezette baloldal újra tönkretenné az egészségügyet
Gyurcsány Ferenc és felesége a Demokratikus Koalíció hangadó politikusainak körében a DK tisztújító kongresszusán
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Gyurcsány vezette baloldal újra tönkretenné az egészségügyet -emelte ki a lapunkhoz eljuttatott közleményben a nagyobbik kormánypárt.  

Képmutató és álságos, hogy azok beszélnek egészségügyről, meg a járvány elleni védekezésről, akik kormányzásuk alatt kivéreztették az egészségügyet, csődbe vitték a kórházakat- tették hozzá. Kiemelték, hogy a baloldal, mindeközben a betegekkel kórházi napidíjat és vizitdíjat fizettettek.

A járvány idején pedig nem segítik a védekezést, hanem ellene dolgoznak, megtámadják a járványügyi szakembereket, a kórházakat, kamuvideókat és újabbnál újabb kamuhíreket gyártanak, a baloldal nem segít az országnak - húzták alá. 

A Fidesz-KDNP kormány azonban elkötelezett az egészségügyi dolgozók, orvosok munkájának megbecsülése mellett és most, a járvány idején pedig még inkább szeretnénk kifejezni megbecsülésünket. Ezért fogadta el a kormány, majd az Országgyűlés a Magyar Orvosi Kamara javaslatát az orvosok bérrendezéséről -írták.  És ahogy a törvény előkészítése során, úgy a részletszabályok kidolgozásában is reméljük, hogy számíthatunk a MOK együttműködésére.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom