Belföld

Újabb, Bíró László által megfenyegetett varrónők álltak a nyilvánosság elé

Nyilvánosság elé álltak azok a varrónők, akiket Bíró László fizetés helyett megfenyegetett. A nevüket és arcukat a HírTV kamerája előtt vállaló alkalmazottak azt mondták, hogy telefonon közösen felhívták a balliberális ellenzék szerencsi országgyűlési képviselőjelöltjét, aki azt mondta: ha még egyszer megkeresik, lelövi őket.

Újabb, Bíró László által megfenyegetett varrónők álltak a nyilvánosság elé
Bíró László lelövéssel fenyegette meg korábbi munkavállalóit
Fotó: Youtube/N1 TV

A varrónők munkabérüket sem kapták meg Bíró Lászlótól. Nem ez az első eset, hogy a szerencsi összellenzéki jelöltről kiderül, hogy fizetség helyett fegyverrel fenyegette egykori alkalmazottjait.

Bíró László, akit Jakab Péter, a Jobbik elnöke egyenesen a szabadság szimbólumának nevezett, nemcsak antiszemita nézeteiről híres, hanem arról is, hogy a munkavállalók bérét nem mindig szereti kifizetni, sőt az sem véletlen, hogy senki nem vállalta a felismerhetőséget, hiszen az egykori beosztottakat puskával is megfenyegette már.

 „Ha valaki ellenem beszél az vigyázzon, mert vadászember vagyok és ha ilyet hallok, akkor hozom a puskámat és az akkor menekülhet!” – ezekkel a szavakkal félemlítette meg az egykori munkavállalókat írtuk meg korábban.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom