Belföld

A középosztályt kívánja képviselni pártjával Volner János

A Volner Párt a középosztály szélesedését és gyarapodását kívánja segíteni, mert a középosztály viseli a társadalmi terhek legnagyobb részét - jelentette ki az alapító-pártelnök csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón

A középosztályt kívánja képviselni pártjával Volner János
Volner János
Fotó: MH

Volner János független, korábban jobbikos országgyűlési képviselő úgy vélekedett, hogy a középosztály képviselői képesek Magyarországot felemelni és előremozdítani. Vagyis az egyre szélesedő osztály tagjainak kell az országot jellemezniük, nem a jobb- és baloldali oligarcháknak - tette hozzá.

A politikus felhívta „a baloldalra szavazó nagypapák és nagymamák” figyelmét arra, hogy a jelenlegi baloldal nem a munkások, hanem „a homoszexuálisok és a milliárdosok” érdekeit képviseli. Közlése szerint a jelenlegi baloldali politikusok azért dolgoznak, hogy „homoszexuális férfiak kötelező iskolai tanórákat tarthassanak a kisunokáik részére, reklámozandó a homoszexuális életformát”.

Azért dolgoznak, hogy „homoszexuális férfiak a kisunokáikkal megegyező korú kisfiúkat és kislányokat fogadhassanak örökbe” - fogalmazott. Ugyanakkor - folytatta - aki a baloldali pártokat támogatja, az a milliárdos üzletembereket támogatja. Mint mondta, a három utolsó baloldali miniszterelnök, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyaránt olyan üzletemberek, akik a multinacionális nagytőke érdekeit szolgálják. A Volner Párt normális értékrendű pártként ezeket a törekvéseket elutasítja - mondta Volner János.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom