Belföld

Jégkrémet oszt a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Máltai Szeretetszolgálat

Jégkrémet oszthat a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Máltai Szeretetszolgálat egy cég felajánlásának köszönhetően, a teherautónyi adományt hétfőn vették át a szervezet képviselői Budapesten.

Jégkrémet oszt a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Máltai Szeretetszolgálat
Rétvári Bence beszél jégkrémadomány átadásán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat I. kerületi Bem rakparti központjában 2020. szeptember 14-én
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az adomány egy teherautónyi, azaz mintegy 10 ezer fagylaltot és egy raklapnyi pudingkészítményt tartalmaz, értéke több mint 5,5 millió forint - mondta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az adomány hétfői átadásán, Budapesten.

Objektum doboz

A Waberer's - Szemerey Logisztika Kft. által felajánlott szállítmányt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek, s a jelenlegi helyzetben ez az adomány nemcsak édességet jelent számukra, hanem a társadalom odafigyelését is - fűzte hozzá.

A Waberer's - Szemerey Logisztika Kft. által felajánlott szállítmányt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek.
A Waberer's - Szemerey Logisztika Kft. által felajánlott szállítmányt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az összefogás fontosságára hívta fel a figyelmet, amely - mint mondta - minél szélesebb kört érint, annál sikeresebb. A parlamenti államtitkár emlékeztetett, hogy az elmúlt időszakban az egész ország megmozdult, a járványhelyzetben cégek és csoportok tettek felajánlásokat, beleértve a védőeszközöket, vitaminokat, kétkezi munkát, táplálékkiegészítőket - hangsúlyozta.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom