Belföld

„Történelmünk hőseit kell példának állítanunk a XXI. század kihívásaiban”

Államalapító Szent István királyunk ünnepén gondoljunk egy percig arra, hogy immár több mint ezer esztendeje a magyar nemzet és Európa történelme elválaszthatatlanul összeforrt – írja közleményében a Kereszténydemokrata Néppárt.

„Történelmünk hőseit kell példának állítanunk a XXI. század kihívásaiban”
Katonai tiszteletadás mellett, a közjogi méltóságok jelenlétében felvonják Magyarország nemzeti lobogóját az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából tartott díszünnepségen és tisztavatáson az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren 2020. augusztus 20-án
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyarország születésnapján idézzük fel történelmünk hőseit - a neves személyeket és honfitársaink tömegeit - akik évszázadokon át annyi áldozatot hoztak országunk, nemzetünk, családjaink megóvásáért, ezáltal lehetővé téve megmaradásunkat háborúk, katasztrófák sora ellenére is. Őket kell példának állítanunk a XXI. század kihívásaiban.

Nem lehetünk kishitűek, büszkén fel kell vállalnunk és képviselnünk kell kereszténységünket és az igazságosságba vetett hitünket, hiszen ma Európának ilyen nemzetekre, ilyen Magyarországra van szüksége!

Kapcsolódó írásaink

Orbán Viktor: Hazánk újra és újra utat tör magának

ĀA szabadságért minden percben meg kell küzdeni - Magyarország biztos otthon, mely visszavár mindenkit, ki része akar lenni a nagy elődeinket idéző országépítésnek - A magyarok nem engedhetik meg maguknak a gyengeség luxusát - A TELJES BESZÉD + VIDEÓ