Belföld

„Nem hagyhatjuk válaszok nélkül kormányunk konzultációs kérdéseit”

A népi konzultáció hajrájához ért. Mi nemzetünkért, családjainkért aggódó és tenni akaró polgárok, nem hagyhatjuk válaszok nélkül kormányunk feltett konzultációs kérdéseit - írta lapunknak is eljuttatott sajtóközleményében Csizmadia László, a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke.

„Nem hagyhatjuk válaszok nélkül kormányunk konzultációs kérdéseit”
Nemzeti Konzultáció
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményében kéri, hogy erősítsük tovább a választópolgárok és az általuk bizalmat élvező kormányzás együttműködését. A társadalmi, gazdasági problémáink megoldásában, csak így lehetünk győztesek és eredményesek.

Csizmadia hozzáteszi: aki még nem tette, ragadjon tollat vagy használja az internetes lehetőséget, töltse ki a népi konzultáció kérdőívet. Civilizációnk parancsa, hogyha értünk kérdeznek, válaszolni illik. Az együttélés gyakorlatában is mutassuk meg, hogy „semmit rólunk, nélkülünk”! - írja.

Kapcsolódó írásaink

Másfél millió közelében a kérdőíveket kitöltők száma

ĀNemzeti konzultáció 2020. Németh Szilárd: A baloldal nemcsak a védekezésben részt vevőket támadja, nemcsak kamuvideókat gyárt, még az emberek szabad véleménynyilvánítását is meg akarja akadályozni, amiből a Soros-szervezetek mindig kioktatnak minket