Belföld

Korábban kuruzslás miatt ítélték el az álmentőst

Kuruzslás miatt jogerősen elítélték 2018-ban azt a nőt, aki az MSZP hazugságokkal teli videójában mentősnek mondja magát.

Korábban kuruzslás miatt ítélték el az álmentőst
Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő
Fotó: Facebook

A szocialisták is pontosan tudták, hogy a zavarosan beszélő asszony nem mentős, hanem egy egyszerű csaló, viszont hasznosnak gondolták, hogy valaki azt állítja: tíz betegből kilenc meghal, vagy hogy egy tumoros beteget úgy küldenek haza, hogy nem varrják össze a sebét – mutat rá az Origo, amelynek tudomására jutott, hogy a videó főszereplőjét két évvel ezelőtt egyszer már jogerősen elítélték – kuruzslás miatt.

A hírhedt videóban Korózs Lajos, az MSZP egyik prominense volt a riporter, ő kérdezgette az álmentőst, a videó terjesztéséről pedig az elnökség döntött, Tóth Bertalan pártelnök vezetésével. Németh Athina, az állítólagos „mentős” egy szélhámos, amit a 2018-ban meghozott jogerős ítélet is bizonyít.

Tehát szó sincs arról, hogy a szocialistákat becsapták volna, és átverte őket a nő: tudatosan csaltak azzal, hogy közzétették azokat a hazugságokat, amiket Németh Athina elmondott Korózs Lajosnak.

Kapcsolódó írásaink

Korózs és kínos köre

ĀNyomozás indult rémhírterjesztés miatt az álmentőssel készített szocialista interjú ügyében – A stáblistára felkerülhet a bajai videóbotrány egyik szereplője, Török Zsolt is

Korózs Lajos szennyesét mossa az MSZP

ĀMinden összeér, Ujhelyi István fősajtósa, a Népszabadság korábbi újságírója készítette az elhíresült álmentős videót, a szocialista gyűlöletpolitikus csak mikrofonállvány volt