Belföld

A baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést

Azok a szocialisták beszélnek egészségügyről, meg a járvány elleni védekezésről, akik kormányzásuk alatt kivéreztették az egészségügyet, csődbe vitték a kórházakat, most is mindvégig akadályozták a védekezést - olvasható a Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményében pénteken.

A baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést
Védőfelszerelést viselő ápoló megsimogatja egy beteg kezét a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő nyilatkozatára reagált, aki szorgalmazta, hogy a kormány legalább 700 milliárd forinttal fordítson többet egészségügyre, és hozzon létre önálló egészségügyi minisztériumot.

A Fidesz ennek kapcsán emlékeztet: a baloldal nem szavazta meg a koronavírus-törvényt és a gyors intézkedéseket lehetővé tevő  különleges jogrendet.

„A baloldal a járvány kezdete óta a védekezés sikertelenségéért drukkol, csak a politikai támadásokkal, dudálgatással van elfoglalva, meg azzal, hogy újra és újra hátba támadják Magyarországot Brüsszelben” - emeli ki a Fidesz közleménye.

Kapcsolódó írásaink