Belföld

Huszonnyolc nyelvből lehet online vizsgát tenni

Négy nyelvvizsgaközpontnál 28 nyelvből szervezhető online nyelvvizsga - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium pénteken.

Huszonnyolc nyelvből lehet online vizsgát tenni
Összesen négy vizsgaközpont kapta meg az engedélyt online vizsgák szervezésére
Fotó: MH

A tárca közleménye szerint az előírt feltételeknek megfelelő nyelvvizsgaközpontok mindegyike megkapta az akkreditációt az online formában szervezhető nyelvvizsgáztatáshoz.

A minisztérium felidézte, hogy a két hete megjelent kormányrendelet alapján a veszélyhelyzet idején az arra alkalmas vizsgaközpontok online módon is szervezhetnek nyelvvizsgát annak érdekében, hogy a rendkívüli körülmények között is biztosított legyen ez a lehetőség.

Az akkreditált nyelvvizsgaközpontok és az elérhető nyelvek listája az Oktatási Hivatal honlapján olvasható - közölte a minisztérium.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom