Belföld

„Nagyon várjuk, hogy végre érdemi munka kezdődjön Budapesten”

Nagyon várjuk, hogy érdemi munka kezdődjön Budapesten - mondta a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője kedden az M1 aktuális csatornán a Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása óta eltelt száz napot értékelve.

„Nagyon várjuk, hogy végre érdemi munka kezdődjön Budapesten”
Karácsony Gergely
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Láng Zsolt hangsúlyozta: az „óriási, világmegváltó gondolatokkal érkezett” Karácsony Gergely és az új városvezetés az első száz nap alatt hetekig azzal volt elfoglalva, hogy „a DK-nak és Momentumnak meg kellett osztozni a helyeken”, közben a közgyűlési előterjesztések között nagyon kevés konkrétumot láttak.

Közös érdekünk, hogy Budapesten előrejussunk„ - hangoztatta Láng Zsolt, aki szerint például a Lánchíd felújításának ügye fontosabb, mint a fizetésemelések, ”látszatintézkedésekre és PR-ra„ adott tíz-, húsz-, százmilliós összegeknél.

Láng Zsolt az első száz nap ”eufóriája„ után higgadtságot, megfontoltságot és valódi tervezést vár a főváros új vezetésétől.

Karácsony Gergely be nem tartott ígéreteiről bővebben ITT olvashat.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom