Belföld

Lackner Csaba elmenekült a kérdések elől

Lackner Csaba kispesti szocialista képviselő elmenekült a HírTV kérdései elől. A televízió munkatársai reggel óta várakoztak a háza előtt, hogy reagáljon a múlt hét végén kirobbant botrányára, ám az MSZP-s politikus egy szó nélkül beült az autójába és elhajtott vele.

Lackner Csaba elmenekült a kérdések elől
Lackner Csaba egy szó nélkül beült a kocsijába
Fotó: HírTV

Lackner Csaba a kiszivárgott kép- és hangfelvételeken közpénzek ellopásáról, visszaosztásáról és az abból vásárolt külföldi luxusvillákról beszélget kábítószergyanús fehér por adagolása közben.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Karácsony jelöltjei egy drogpartin dicsekszenek a lopásaikkal

ĀLackner Csaba szocialista képviselő arról beszél, hogy aki évente nem keres meg százmilliót, az hülye - Facebookon próbál magyarázkodni vállalhatatlan kijelentései után - Karácsony nem ítéli el drogos jelöltjét + VIDEÓ + TOVÁBBI RÉSZLETEK

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom