Belföld

„Lehangoló, ahogy Gyurcsányék Magyarország ellen áskálódnak az Európai Parlamentben”

Annyira lehangoló Gyurcsányék áskálódása az Európai Parlamentben. Egyszerűen képtelenek megemészteni a magyar emberek döntését és szembemennek az európai parlamenti választás eredményével, ahol a DK leszerepelt, a Fidesz-KDNP pedig elsöprő győzelmet aratott – írja kedden délután kiadott közleményében Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja.

„Lehangoló, ahogy Gyurcsányék Magyarország ellen áskálódnak az Európai Parlamentben”
A Fidesz-KDNP szerint Gyurcsányék képtelenek megemészteni a magyar emberek döntését
Fotó: MH/Ficsor Márton

A kormánypártok szerint Gyurcsányék azzal, hogy az európai parlamenti bizottságokban a magyar kormánypárti európai parlamenti képviselők ellen áskálódnak, meg akarják változtatni a magyar emberek akaratát és a választások eredményét.

A bevándorláspárti Soros-hálózattal együtt azért akarják megakadályozni a fideszes képviselők kinevezését, mert így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője volt.

A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja emlékeztet rá, hogy Guyrcsányék más bizottságokban is meg akarták akadályozni a kormánypárti képviselők (Gál Kinga és Deutsch Tamás) alelnöki kinevezését, és azt is, hogy Járóka Lívia az EP alelnöke legyen, de áskálódásuk kudarcot vallott.

A Fidesz-KDNP közleményében leszögezi, hogy továbbra is kiáll a magyar emberek érdekei mellett és valamennyi, a magyar emberek támogatása révén nekik járó helyért meg fognak küzdeni.

A téma kapcsán, Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP EP-képviselője is megosztott egy bejegyzés Facebook-oldalán:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink