Belföld

Fidesz: Gyurcsányék még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával

Gyurcsányék azzal, hogy folyamatosan támadják és megkérdőjelezik a magyar határvédelmet, még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával - írta a Fidesz szerdán délután kiadott közleményében, mellyel a DK-s Gréczy Zsolt és Dobrev Klára nyilatkozatára reagált a nagyobbik kormánypárt

Fidesz: Gyurcsányék még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával
A Fidesz szerint Gyurcsányék a bevándorláspárti európai baloldalhoz hasonlóan be akarják engedni a migránsokat
Fotó: MH/Ficsor Márton

A Gyurcsány-párt politikusai nyilatkozatukban arra szólították fel a kormányt, hogy számoljon el a határkerítés eddigi költségeivel.

A Fidesz erre válaszul azt írta: a magyar emberek egyértelművé tették, hogy azt várják a magyar kormánytól, hogy védje meg Magyarországot és a magyar határt az illegális migrációtól. Gyurcsányék azonban - ahogy az egész európai bevándorláspárti baloldal - be akarják engedni a migránsokat.

A nagyobbik kormánypárt leszögezte: a magyar határkerítésre és a határvédelemre szükség van, a balkáni útvonalon folyamatosan érkeznek a migránsok. Azokban az országokban, ahol nem védik meg a határt és betelepítik a migránsokat, a közbiztonság radikálisan romlik és a lakosság szenved a migránsok által elkövetett zaklatásoktól és bűncselekményektől.

A Fidesz-KDNP minden olyan kormányzati intézkedést és beszerzést támogat, amely tovább erősíti a magyar határvédelmet és ezzel a magyar emberek biztonságát.

Kapcsolódó írásaink