Belföld

Augusztusra ígért programot Berki Krisztián

Már van egy kész csapata, és senkivel sem egyeztet Berki Krisztián, a fővárosi ellenzéki roncsderbi legújabb szereplője.

Augusztusra ígért programot Berki Krisztián
Berki Krisztián soha nem akart politikus lenni, de elindul a választásokon
Fotó: Facebook/Berki Krisztián

Berki Krisztián, az ellenzéki roncsderbi újabb szereplője a TV2 Mokka című műsorában elárulta, átérzi a súlyát ennek a felelősségnek, és ennek tudatában indul neki a választásnak. Továbbá hozzátette: teljesen független színekben indul, mert nem szeretne senkivel egyeztetni, csak a budapestiek véleményére kíváncsi. 

Arról is beszélt, hogy megvan a csapata, illetve kiemelte, hogy augusztus elejére elkészül a programja, amit a széles nyilvánosság is megismerhet.

Jeszenszky Zsolt politikai hobbista úgy fogalmazott: a politikában nagyon fontos, hogy valakinek megkerülhetetlen személyisége legyen, és Berki Krisztián egy ilyen ember. Úgy látja, a többi ellenzéki jelölthöz képest egyáltalán nem lóg ki Berki. Tarlós Istvánnal szemben nagyon komoly jelöltnek kellene fellépni, hogy esélye legyen megverni, de ilyen egyelőre nincsen – tette hozzá.

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, így újabb teljesen alkalmatlan ellenzéki jelölt bukkant fel a fővárosban. Berki Krisztián korábbi labdarúgó, médiaszemélyiség is elindul a főpolgármester-választáson - derült ki a közösségi oldalára kitett videóból. Így Karácsony Gergellyel, Puzsér Róberttel és Sermer Ádámmal együtt már négy teljesen alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt van. 

Karácsony korábban többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy olyan parkolási konstrukciót hozott össze Zuglóban, ami napi egymilliós veszteséget okozott a kerületnek.

Puzsér Róbert és Sermer Ádám korábban még egy önkormányzati képviselői posztot sem töltött be Budapesten, így meglehetősen nehezen lehet elképzelni, hogy ők alkalmasak lennének a kétmilliós város vezetésére. Jól látszik, tovább folytatódik a fővárosban az ellenzéki roncsderbi.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom