Belföld

Fidesz: Gyurcsányné máris a bevándorláspártiak legfőbb szócsöve

Gyurcsányné még be se ült az új Európai Parlamentbe, de máris a bevándorláspártiak legfőbb hazai szócsöve lett - reagált sajtóközleményében a Fidesz Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének pénteki, budapesti sajtótájékoztatójára.

Fidesz: Gyurcsányné máris a bevándorláspártiak legfőbb szócsöve
A közlemény szerint „Gyurcsányné a legvadabb bevándorláspártiakkal fog egy frakcióban ülni az EP-ben”
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A nyilatkozat szerint „a bevándorláspárti európai baloldal megrendelésére támadja a Fideszt, amiért a magyar emberek akaratának megfelelően kiállunk a bevándorlás megállításáért, a keresztény kultúra és a nemzetek Európája védelméért”.

A párt közleményében azt írja: Gyurcsányné a legvadabb bevándorláspártiakkal fog egy frakcióban ülni az EP-ben, olyan pártokkal és politikusokkal működik együtt, akik migránsokkal akarják betelepíteni Európát és Magyarországot.

Azért fúrják a Fideszt, mert ők akarják megszerezni a brüsszeli pozíciókat, hogy végre tudják hajtani a Soros-tervet - áll a közleményben.

Kapcsolódó írásaink

Gyurcsány fog diktálni az ellenzéki castingon

ĀHétértékelő. Kálmán Olga jelölésével Karácsonyt akarják ellehetetleníteni, aki kétségbeesetten próbál a víz felett maradni, miután az MSZP–Párbeszéd történelmi mélységekbe zuhant