Belföld

Fidesz: Gyurcsányék az az új EP-ben is a bevándorláspártiakat szolgálják

Gyurcsányék a bevándorláspárti erőket szolgálják az új Európai Parlamentben is - reagált a Fidesz-frakció pénteken Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke nyilatkozatára.

Fidesz: Gyurcsányék az az új EP-ben is a bevándorláspártiakat szolgálják
A Fidesz szerint Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg az Európai Parlamentben fogja képviselni Brüsszel birodalmi törekvéseit
Fotó: MH

Az ellenzéki politikus pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselői a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D) frakciójában maradnak a következő európai parlamenti ciklusban.

Molnár Csaba hangsúlyozta, hogy csak olyan frakcióba hajlandóak beülni, amelyik támogatja az Európai Egyesült Államok létrehozását, az európai minimálbér, az európai minimálnyugdíj és az európai családi pótlék bevezetését, valamint hatékonyan lép fel klímavédelmi kérdésekben. Hozzátette, a DK képviselői nem szívesen csatlakoznának olyan frakcióhoz sem, amelyik áldását adja arra, hogy a Fidesz az Európai Néppártban maradjon.

A Fidesz-frakció reagálásában az áll, Gyurcsányék megerősítik szövetségüket a bevándorláspárti erőkkel, őket szolgálják majd az új Európai Parlamentben is. „Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg az Európai Parlamentben” fogja Brüsszel birodalmi törekvéseit képviselni - fűzték hozzá.

„Az a céljuk, hogy Magyarországra erőltessék a bevándorlók betelepítését, a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás feladását” - fogalmaztak a közleményben.

Kapcsolódó írásaink