Belföld

„Gyurcsányék nem a magyar embereket, hanem Brüsszelt képviselik”

A magyar emberek többször is világosan döntöttek, miszerint nem akarják, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak - reagált a Fidesz Dobrev Klára hétfő délelőtti sajtótájékoztatójára.

„Gyurcsányék nem a magyar embereket, hanem Brüsszelt képviselik”
A DK egy mozgósító kampány részeként 36 óra alatt akarja felkeresni mind a 19 magyar megyét
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Fidesz közleménye szerint teljesen mindegy, hogy „Gyurcsányné és társai hány kilométert tesznek meg a kampányhajrában Magyarországon, mert a magyar emberek  véleménye eddig sem érdekelte őket, ők Brüsszel érdekeit képviselik”.

„Gyurcsányék és a teljes ellenzék beállt a bevándorláspártiak mögé és be akarják engedni a migránsokat. A bevándorláspártiakat meg kell állítani, és most vasárnap kell megállítani!” -áll a Fidesz sajtóközleményében.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai választási listavezetője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy pártja egy mozgósító kampány részeként 36 óra alatt akarja felkeresni mind a 19 magyar megyét.

A képviselő hozzátette, a kampány során eddig elsősorban nagyobb városokat látogattak meg, ezért most inkább kisebb településeket akarnak felkeresni. Az 1300 kilométeresre tervezett országjárást Felcsúton fogják zárni, hogy onnan érkezzenek a DK hivatalos, budapesti kampányzáró rendezvényére.

Kapcsolódó írásaink