Belföld

Médianéző: Egyértelmű, hogy Ujhelyi István a déli határzár lebontásáról beszélt

A Médianéző igazgatója szerint egyértelmű, hogy Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő a déli határzár lebontásáról beszélt soproni kampánybeszédében. 

Médianéző: Egyértelmű, hogy Ujhelyi István a déli határzár lebontásáról beszélt
A szocialista politikus egy Facebook-posztban azt írta, a kormánypárti média meghamisítja szavait
Fotó: Facebook

Boros Bánk Levente az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában azt mondta, a képviselő kerítésmentes uniót ajánlott a soproni választóknak hétfőn, majd rájött, hogy hibát követett el, és megpróbált "kitáncolni" kijelentéséből azt hangoztatva, hogy a vasfüggöny és nem a határzárak lebontásáról beszélt. 

Nemcsak Ujhelyi István, hanem az egész ellenzék részéről azt lehet látni, hogy kettős beszédet alkalmaznak a határzár és a határvédelem kérdésében - értékelt az igazgató.

Ahogy arról beszámoltunk, kerítésmentes Európával kampányolt Ujhelyi István a Sopronban tartott hétfői sajtótájékoztatóján. 

Ezt követően a szocialista politikus egy Facebook-posztban próbált meg magyarázkodni: azt írta, a kormánypárti média meghamisítja szavait.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált Ujhelyi kijelentésére: kerítésmentes Európáért kampányolt Ujhelyi István hétfőn, az MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő az európai szocialistákkal beígérte a magyar határkerítés lebontását, ami elfogadhatatlan.

Kapcsolódó írásaink