Belföld

Roppant kínosan mentegeti Bangónét és saját magát Karácsony Gergely

 A zuglói polgármestert arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozta  a Fidesz szavazóit - zavaros választ adott.

Roppant kínosan mentegeti Bangónét és saját magát Karácsony Gergely
Egyre több ügyben kénytelen magyarázkodni Karácsony Gergely
Fotó: Ficsor Márton

A politikust az Origo stábja interjúvolta az MSZP-Párbeszéd majálisán.

Válaszát úgy kezdte, hogy ez meg sem történt, majd úgy folytatta, hogy Bangóné bocsánatot kért (ezek szerint azért, ami Karácsony szerint meg sem történt). Karácsony Gergely ezután rákanyarodott saját vállalhatatlan nyilatkozatának (amikor Gyöngyösi Márton antiszemita jobbikos politikus zsidólistázását mentegette) relativizálására.

A kellemetlen és zavaros másodperceket itt tekintheti meg!

Mint korábban megírtuk, Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője múlt héten botrányos interjúban hangoztatta véleményét, mely szerint azért magas a Fidesz támogatottsága, mert sok a patkány az országban. A politikus később bocsánatot kért a „szókimondóságáért”.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom