Ajánló

„Botka ötletei illúziókra épülnek”

A szegedieknek, de gyermekeiknek és unokáiknak is igazi jövőre van szüksége ebben a városban – jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjújában Kothencz János, a Fidesz-KDNP és a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása által támogatott szegedi polgármesterjelölt.

Kothencz nem vitatja el az elmúlt évek eredményeit az MSZP-s Botka Lászlótól, de felhívja a figyelmet: a polgármester mögött már sem olyan szervezet, sem erős párt nem áll, amely képes lenne megvalósítani illúziókra épülő ötleteit. „Közösségi házakat és egészségházakat hoznánk létre. Az önkormányzat tulajdonát szeretnénk az emberek kezébe adni. Az önkormányzati bérlakások bérleti díja már magasabb, mint a piaci alapú albérleteké. A díjakat drasztikusan csökkenteni kell, és szeretném, ha a csaknem ötszáz, üresen álló lakást sorban állás nélkül megkaphatnák az érintettek” – emelt ki néhány elemet saját programjából Kothencz.

Bővebben a hétfői Magyar Hírlapban

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom